Haber

Kadıköy’de çaldıklarını bavula koyup kaçan hırsız kamerada

KADIKÖY’de bir eve girerek kasadaki 10 bin dolar, 500 bin lira değerinde ziynet eşyası, elektronik eşya ve içki çalan şüpheli Vedat P. yakalandı. Vedat P.’ye çaldıklarını saklaması için yer temin ederek satışına yardım ettiği tespit edilen 2 kişi de gözaltına alındı. Şüphelinin hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kadıköy, Caferağa Mahallesi Bülbül Sokak’ta oturan emekli F.Ü.’nün konutuna 30 Ekim Pazar günü hırsız girdi. Hırsızlar, konuttaki çelik kasada bulunan 10 bin dolar, 500 bin lira bedelinde ziynet eşyası, tabanca, elektronik eşyalar ve 15 şişe içki çaldı. Hırsızlığı fark eden F.Ü. polise şikayette bulundu. Hırsızlık Ofis Amirliği tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çalışmalar sonucunda hırsızın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği tespit edildi. Manzaralarda, hırsızın ikinci katta tırmanması, çevreyi kolaçan ettikten sonra çaldıklarını doldurduğu bavulu pencereden aşağı indirerek kaçtığı anlarda yer alıyor.

3 KUŞKULU GÖZALTINA ALINDI

Polis kısa müddet içinde hırsızlığı gerçekleştiren Vedat P.(39)’yi  gözaltına aldı. Daha önceden 21 suç kaydı bulunan şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulandı. Yapılan sorgulamanın ardından şüpheliye çaldıklarını saklamak için yer temin eden ve satışına yardımcı olduğu iddia edilen Osman K.(42) ile S.K.(42)’ de yakalandı. S.K.’nın evinde yapılan aramada emekli F.Ü.’nün konutundan çalınan tabanca ile 12 adet içki şişesi ele geçirildi.

2 KUŞKULU TUTUKLANDI

Hırsızlık Ofis Amirliği tarafından haklarında yasal süreç başlatılan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Vedat B. ile Osman K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.K. isimli denetim kaidesiyle hür bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu